Ouderraad

Onze ouderraad

Welkom op de pagina van de Ouderraad!

De Ouderraad (OR) bestaat uit een aantal enthousiaste ouders die samen een belangrijke functie binnen ons Kindcentrum vervult. In samenwerking met het team en de eventmanagers verzorgt de Ouderraad vele activiteiten. Daarom wordt er regelmatig vergaderd om de activiteiten te bespreken. Dat zijn de activiteiten die op het programma staan, maar ook blikken we terug om te kijken hoe het is gegaan, maar vooral ook of er verbeteringen mogelijk zijn. Aan het begin van het schooljaar worden de Ouderraadsleden verdeeld over de verschillende commissies. De activiteiten waar de Ouderraad de teamleden mee helpt zijn o.a. de kinderboekenweek, Sinterklaas , Kerst, schoolreis, Koningsspelen, Pasen en het zomerfeest.

De ouderraad organiseert ook de inschrijving van de avondvierdaagse.

thumbnail_IMG_0780

Even voorstellen

De ouderraad (OR) van Kindcentrum De Entree heeft een voorzitter en een penningmeester. De ouderraad heeft gekozen om het penningmeesterschap deels te laten beheren via de school administratie.

Het bestuur van de OR bestaat uit:
Voorzitter: Marcella de Vries
Penningmeester: Babra Vlot & Wendy Vroedsteijn
Ouderraadsleden: Jolanda de Bonte, José Burlage en Fedor Uijlen

Indien u vragen heeft, kom gerust naar ons toe. Wij zijn vaak op school te vinden en anders kunt u ook een briefje maken en in het postvak van de ouderraad op school doen of aan een leerkracht afgeven. Ook kunt u ons bereiken via emailadres: or@entree.unicoz.nl

67DA9687-919D-44DD-9722-7824664868D8

Ouderbijdrage

Elk schooljaar staan weer veel leuke activiteiten gepland die niet door de overheid gesubsidieerd worden. Om het feest rond o.a. Sinterklaas, Kerst, Valentijnsdag, Pasen, Koningsdag en Koningsspelen toch te kunnen vieren, vragen wij een vrijwillige bijdrage €25,00 per kind.

Ouders van De Entree krijgen aan het begin van ieder schooljaar bericht over het betalen van de vrijwillige ouderbijdrage. U kunt dit overmaken naar NL17 INGB 0003 055311 (t.n.v. ouderraad de Entree) Wilt u bij het overmaken van de bijdrage de naam en groep van uw kind vermelden?

Betalen kan ook via de website onder ‘informatie – betalingen’.

Wilt u de bijdrage wel betalen, maar kunt u dit financieel niet? We gaan graag met u in gesprek. U kunt dit kenbaar maken bij Wendy Vroedsteijn (penningmeester) of Petri van Kimmenade (OR-lid penningmeester).

Vragen of opmerkingen? Mail gerust naar or@entree.unicoz.nl.

euro-400x400
X