Buitenschoolse Opvang

Uitdagende en wisselende activiteiten

De buitenschoolse opvang (BSO) is er voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar. En staat voor vrije tijd en plezier. Samen met uw kind geven we buiten schooltijd invulling aan leuke, maar ook leerzame, vrije tijd. Onze activiteiten en het speelgoed zijn afgestemd op de leeftijd en wensen van de kinderen. Sport, spel, muziek, koken, lezen, techniek of kunstzinnige activiteiten wisselen elkaar af. En als uw kind even niets wil doen, is dat natuurlijk ook goed! In de vakanties hebben wij een supergaaf vakantieprogramma. Vakantie op de buitenschoolse opvang is een beleving, let maar op!

Beeld BSO 2

Heerlijke tijd op de buitenschoolse opvang na school

Hoewel er verschillen zijn tussen de locaties, is een dag op de buitenschoolse opvang gebaseerd op een vast ritme. Als de kinderen binnen zijn, is er tijd om even wat te drinken en te eten. Dit is een moment voor de kinderen om hun verhaal van die dag kwijt te kunnen en om te schakelen. Daarna kunnen de kinderen meedoen aan een georganiseerde activiteit of zelf iets kiezen. Tijd voor huiswerk met begeleiding is er natuurlijk ook.

Beeld BSO 3

Supergaaf vakantieprogramma

Van iedere vakantie maken wij van de buitenschoolse opvang een feest! Omdat we heel de dag de tijd hebben, wordt er voor iedere vakantie een speciaal activiteitenprogramma bedacht met één thema. Uw kind beleeft samen met mascotte teQ iedere vakantie een nieuw avontuur. Samen met de andere kinderen. En natuurlijk gaan we ook op stap. De activiteiten worden afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De oudste kinderen mogen zelf kiezen aan welke activiteiten zij deelnemen. Vakantie op de buitenschoolse opvang is een beleving, let maar op!

Meer informatie over de locatie van gro-up kinderopvang die bij ons KC hoort? Bekijk BSO De Entree

Beeld BSO