Gebedsgroep

Kindcentrum De Entree staat voor protestant christelijk onderwijs. Een aantal ouders heeft vanuit die gedachte een gebedsgroep samengesteld.

 

Beste ouders, 

 

KC De Entree heeft een Gebedsgroep die iedere woensdagochtend  samenkomt om voor de school te bidden. Deze groep bestaat uit Barbra de Graaf (moeder van Micha uit groep 6) , Suzanne Meijroos (moeder van Mees uit groep 8), Wilco (vader van Claire uit groep 2A) en Rosanne Braber (moeder van Amélie uit groep 6).

Met veel plezier ontmoeten wij elkaar iedere woensdagochtend van 8.30 tot 9.00 uur. Het is een moment om dankbaar te zijn voor de school en te bidden voor alles wat met de school en het welzijn van de kinderen en het lerarenteam te maken heeft. 

 

Wil je weten hoe zo’n gebeds-half-uurtje eruit ziet? We beginnen met koffie of thee. Dan gaan we zitten in een vergaderruimte in school. Iemand van ons leest een klein stukje voor uit de Bijbel. Daarna bespreken we met elkaar de gebedspunten. Vaak zijn dit algemene onderwerpen zoals: wijsheid gezondheid en kracht voor het team, een prettige sfeer in de klassen, een evenement of schoolreisje en bijvoorbeeld voor iemand die ziek is. Vervolgens bidden we samen hardop of in stilte. 

 

Lijkt het je wat om aan te sluiten? Voel je welkom en vrij om eens te ervaren of het bij je past. 

 

Meer info via Rosanne rosannebraber@gmail.com