Gebedsgroep

Kindcentrum De Entree staat voor protestant christelijk onderwijs. Een aantal ouders heeft vanuit die gedachte een gebedsgroep samengesteld.

 

Beste ouders, 

 

KC De Entree heeft een Gebedsgroep die iedere dinsdagochtend om 8.30 kort samenkomt om voor de school te bidden. Deze groep bestaat uit Barbra de Graaf (moeder van Micha uit groep 5 en Aaron uit groep 8) , Suzanne Meijroos (moeder van Mees uit groep 7) en Rosanne Braber (moeder van Amélie uit groep 5 en India uit groep 8).

 

We willen er dit schooljaar weer mee starten omdat we geloven dat gebed kracht heeft en we vinden het belangrijk om voor alle kinderen en medewerkers te blijven bidden met elkaar. 

 

Wil je weten hoe zo’n gebeds-half-uurtje eruit ziet? We beginnen met koffie of thee. Dan gaan we zitten in een vergaderruimte in school. Iemand van ons leest een klein stukje voor uit de Bijbel. Daarna bespreken we met elkaar de gebedspunten. Vaak zijn dit algemene onderwerpen zoals: wijsheid gezondheid en kracht voor het team, een prettige sfeer in de klassen, een evenement of schoolreisje en bijvoorbeeld voor iemand die ziek is. Vervolgens bidden we samen hardop of in stilte. 

 

Lijkt het je wat om aan te sluiten? Voel je welkom en vrij om eens te ervaren of het bij je past. 

 

Meer info via Rosanne rosannebraber@gmail.com

X