Bredeschool

Algemene informatie

Kinderen en jongeren kunnen hun talenten het beste ontdekken en ontwikkelen in een omgeving die ze daarvoor de kans geeft. KC De Entree biedt daarom na schooltijd verschillende gratis activiteiten aan. Tijdens deze activiteiten kunnen leerlingen van het basisonderwijs nieuwe activiteiten uitproberen en misschien een nieuwe hobby ontdekken. Het programma bestaat uit activiteiten op het gebied van kunst en cultuur, sport en spel, natuur en milieu, techniek en wetenschap en creativiteit. De activiteiten worden op school- en wijkniveau aangeboden. Het hele jaar vinden er workshops plaats. Leerlingen kunnen zich hier drie keer per jaar voor opgeven via deze site. Daarnaast gaat elke klas 5 keer per jaar op woensdagmiddag na schooltijd op excursie (bijv. museum, dierentuin etc.), ook aan deze excursies zijn geen kosten verbonden.

Tijdens de pauze bieden wij verschillende sportactiviteiten aan zoals bijv. circusles, hockey, balspelen en reuzespellen.

bredeschool

Aanbod en inschrijven

Vlak voor elke vakantie ontvangen alle leerlingen het aanbod van activiteiten die na de vakantie starten. Ze kunnen hierbij kiezen uit een aantal activiteiten en zich dan inschrijven. Onze leerlingenraad adviseert juf Wendy, de coördinator van de Bredeschool, bij de keuzes van de activiteiten. We proberen alle leerlingen die zich hebben ingeschreven bij minimaal één activiteit in te delen. Wanneer er teveel aanmeldingen zijn wordt de activiteit zo snel mogelijk herhaald.

Ga voor alle activiteiten naar www.bredeschool.unicoz.nl. Voor informatie kunt u mailen naar bredeschool@unicoz.nl.

IMG_1416