Bredeschool

Algemene informatie

Op De Entree worden er wekelijks diverse Bredeschool activiteiten aangeboden voor alle leerlingen. De Bredeschool is een plek waar leerlingen elkaar na schooltijd ontmoeten, waarbij zij hun eigen keuzes kunnen maken om activiteiten te doen. De activiteiten zijn erg divers. Hierdoor krijgen de leerlingen de kans hun eigen talenten te ontdekken en zich in brede zin te ontwikkelen. De leerlingen kunnen bijvoorbeeld kiezen uit koken, techniek, sport, maar ook dans, toneel of creatief.
Direct uit school krijgen de leerlingen wat te drinken en een koekje van school en daarna start de activiteit. De duur van de activiteit is gemiddeld 1 uur.
Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteiten.

bredeschool

Aanbod en inschrijven

Vlak voor elke vakantie ontvangen alle leerlingen het aanbod van activiteiten die na de vakantie starten. Ze kunnen hierbij kiezen uit een aantal activiteiten en zich dan inschrijven. Onze leerlingenraad adviseert juf Wendy, de coördinator van de Bredeschool, bij de keuzes van de activiteiten. We proberen alle leerlingen die zich hebben ingeschreven bij minimaal één activiteit in te delen. Wanneer er teveel aanmeldingen zijn wordt de activiteit zo snel mogelijk herhaald.

Elke maandagmiddag is er van 14.30 tot 16.00 uur het ‘open atelier’. Elke week staan er creatieve activiteiten centraal. Opgeven is niet nodig en ouders zijn meer dan welkom.

Ga voor alle activiteiten naar www.bredeschool.unicoz.nl. Voor informatie kunt u mailen naar bredeschool@unicoz.nl

IMG_1416